Vrouw zoekt Boer

Passies kunnen veranderen.

Sinds mijn cowboy avontuur in Amerika is mijn passie voor het boerenleven aangewakkerd. Op mijn vision board plakte ik foto’s van koeien (daar ben ik altijd gek op geweest) en een vrouw op een stoere 4×4 die de koeien bijeendrijft. Wat zich vervolgens moeiteloos manifesteerde (door ogenschijnlijke toevalligheden) waren geiten en schapen….mmm ook leuk… in dit filmpje zie je dat ik er blij van word.

Everything happens for a reason… en ik vind het heerlijk om te helpen op de boerderij bij mij in de buurt. Iedereen zegt dat ik mee moet doen met ‘boer zoekt vrouw’ maar ik pak het liever anders aan. Misschien meld ik me aan voor farm-date, of kom ik al werkend in de agrarische sector een leuke man tegen.

In elk geval wil ik leren professioneel koeien te melken (ik heb ooit wel een keer geholpen met koeien melken in een vorig eeuw;-). En waarschijnlijk ook mijn tractorrijbewijs halen, want hooibalen rijden op een John Deere trekker vond ik gaaf om te doen.

Maar ik blijf ook open staan voor ander werk, want door de corona crisis is er hulp nodig bij oogsten. Een ding weet ik zeker, de impulsen vanuit mijn hart zijn als innerlijke leiding en neem ik serieus. I want to follow my joy.

En jij?