1-op-1 sessies

Certified Passion Test FacilitatorDe Passietest 1-op-1 sessies
Wanneer ga jij doen wat je echt wilt?

  • Wat is het? De passietest 1-op-1 bestaat uit twee sessies van twee uur, met ongeveer een week tussen de twee sessies.
  • Waar? Kies je voor face to face, dan kun je voor de sessies in mijn tuinhuis komen. Als alternatief kun je kiezen voor telefoon/skype sessies.
  • Wanneer? Zodra je je hebt aangemeld, plannen we telefonisch of via de mail een afspraak voor de eerste sessie.
  • Wat kost het? De prijs van de Passietest 1-op-1 is 247,- euro exclusief btw. Hiervoor krijg je 2 sessies van twee uur plus tel/mail support.
  • Het boek De Passietest kun je bestellen via bol.com, is niet verplicht.

De Passietest doen, hoe werkt het:

  • Voorbereiden: je ontvangt een mail met informatie over hoe je je kunt voorbereiden op de eerste sessie. Je maakt een lijst van dingen die van groot belang zijn voor je geluk op dit moment. Waarvan krijg je energie? Waardoor sprankelt het bij jou van binnen?
  • Eerste sessie: je krijgt uitleg over de formule voor een gepassioneerd leven: INTENTION – ATTENTION – NO TENSION. Vervolgens doen we aan de hand van jouw lijst de Passietest. Een simpele en effectieve methode om tot jouw top 5 passies te komen. Het is opwindend, spannend en vaak verassend. Soms bevestigt het wat je diep van binnen al weet. Meestal geeft het lezen van je top 5 een gevoel van ‘het klopt’. Samen geven we punten aan jouw top 5 passies en krijg je uitleg over hoe je ‘markers’ maakt.
  • Huiswerk: je gaat thuis o.a. aan de slag met de ‘markers’ om zo je passies specifieker te maken. Dit huiswerk neem je mee naar de volgende sessie.
  • Tweede sessie: we nemen je ‘markers’ door en gaan dieper in op hoe je een gepassioneerd leven kan leiden. We onderzoeken hoe negatieve overtuigingen je beperken. Vervolgens gaan we een belangrijke negatieve overtuiging, die je het meeste tegenhoudt, ontkrachten met ‘The Work’ van Byron Katie. Het ‘Ohm-work’ dat je na de 2e sessie meekrijgt, is bedoeld je te helpen nog duidelijker te worden wat je passies precies inhouden voor jou. Clarity = Power!
  • Vragen: voor vragen blijf ik daarna beschikbaar via de mail of telefoon.

“De Passietest was inspirerend! Ik wilde helder krijgen wat voor mij nu het belangrijkste is. Het heeft me concrete doelen en aandachtspunten opgeleverd. In twee sessies van twee uur heeft Bernardine me heel mooi en deskundig geholpen in het proces om mijn passies concreet te maken.”
– J.v.S.-

 

“Hoi Bernadine, Ik wilde je na zo’n 1,5 jaar even een bedankje sturen voor je hulp, adviezen, luisterend oor, maar vooral richting!
Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, en ik heb het idee lekker bezig te zijn!!!! Sinds februari een hele leuke nieuwe baan! Heel wat anders, maar geeft me enorm veel energie.
Afgelopen week sprak ik een vriendinnetje en moest in 1x aan je denken (ik heb haar je website gegevens doorgestuurd). Dat voor mij een combinatie van Mindfullness en het doen van de passietest bij jou me wel een doorbraak heeft gegeven! Daarvoor wil ik je bedanken!
Groeten, L.F.”

 

De Passietest heeft me geholpen de langspeelplaat van mijn negatieve gedachten, waar ik al een tijd mee bezig was, te herkennen en me werktuigen gegeven om dit sneller te laten stoppen. Daarnaast was het hoog tijd om stil te staan bij wat mij nu echt blij maakt en om mezelf positieve aandacht te geven. Het heeft me een gevoel van vertrouwen in de toekomst opgeleverd en een aantal concrete punten om aan te werken. Bernardine is een hele fijne enthousiaste persoon, die door haar verhalen te delen je inzicht geeft in hoe je zelf in situaties handelt en dat wat je meemaakt deel is van een proces van introspectie en groei waar iedereen doorheen gaat. De sessies hadden plaats in haar tuinhuis wat een mooie rustgevende plek is, even weg van de hectiek van de stad. M.M., Landschapsarchitect, Utrecht

Ik zat met een belangrijke keuze tussen topsport en (top)studie/maatschappelijke carrière. Ik durf nu voor mijn passie te gaan omdat ik weet hoe belangrijk deze voor me is. Wat later ook nog kan doe ik later. De Passietest 1op1 sessies bij Bernardine waren verhelderend en een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist, maar voorheen niet 1,2,3 kon opschrijven/benoemen. Door duidelijkheid te hebben over wat ik wil heb ik nu een versterkt verlangen: Helderheid over je passies gooit olie op het vuur van jouw leven!
Top-Sporter uit Utrecht

 

Het probleem was dat ik graag een nieuwe baan wilde, maar niet goed onder woorden kon brengen waarom ik die baan wilde. Ik koos daardoor telkens voor banen onder mijn niveau. Bernardine heeft er voor gezorgd dat ik weer scherp werd en dat ik mijn focus terug kreeg. Tijdens het proces hebben we veel gelachen. De passietest heeft me weer in laten zien dat je vooral op het positieve moet focussen en dat heeft er voor gezorgd dat ik binnen een week een baan heb gekregen in de richting die ik op wil.
J. de J., Recruiter, Amsterdam

 

Ik vond de Passietest 1op1 Top!
Het belangrijkste wat ik heb geleerd is mijn droom HELDER krijgen.
Het heeft me een strandhuisje opgeleverd! Een 2e huisje waar ik van droomde!
Top, top, top! IK KAN HET! Steeds zeg ik tegen mezelf “IK KAN HET” Ik heb nu ook mijn hardloopkleding aangetrokken en ga zo joggen samen met mijn hond. IK KAN HET!!!! DANKJEWELDANKJEWELDANKJEWEL voor het helder overbrengen van de passietest….
E.v.R.

 

De Passietest vond ik heel inspirerend. Ik wilde me vooral bewuster worden van wat ik wil. Hierdoor kreeg ik zin in de rest van mijn leven. Ik werd me meer bewust van wat ik nu echt belangrijk vind en waar ik nu aandacht aan wil geven. Het heeft me helderheid, richting en focus gegeven. Ook ben ik meer open om de dingen die op mijn pad komen te zien als mogelijkheden, aanwijzingen of kansen.
Ik heb door de passietest veel energie en vertrouwen gekregen in de mogelijkheden die er zijn.
Met jou werken is heel fijn: Je treedt mensen open tegemoet. Heel fijn dat je iedereen oké vindt zoals die is. Je bent niet oordelend en stopt mensen niet in een keurslijf. Je bent grappig, gezellig en luchtig zonder dat je af doet aan de inhoud. Bij jou heb ik nog nooit het gevoel gehad dat je verder zou zijn of beter dan wij. Dat vind ik heel plezierig.
F.v/d.Z.

 

Dankzij de passietest heb ik nu een richtlijn. Ben nu veel meer gefocust op een bepaald doel. Het definiëren van de passies was het meest belangrijk voor me.
Voor de passietest was ik erg onzeker.
Als ik geen zin voelde om bezig te zijn met mijn werk als kunstenaar was ik erg bezig met de symptomen, hoe komt dat nou? Gaf veel negatieve aandacht aan wat niet goed ging in mijn leven.
Nu kijk ik meer naar het doel, naar het pad dat ik wil bewandelen. Ik heb me naar aanleiding van de 2e sessie van de passietest voorgenomen om dagelijks aandacht te geven aan waar ik dankbaar voor ben in het leven. Het is niet altijd makkelijk, soms lijkt het leven me op allerlei manieren te testen.
Het feit dat ik nu meer focus op mijn passie en een richting en doel voor ogen heb vind ik fijn, het heeft me energie gegeven. Ook ben ik nu minder onzeker over het pad dat ik bewandel.
Het is fijn om op een positieve manier met mijn passies bezig te zijn en met andere ogen naar de wereld te kunnen kijken. Ik focus nu dagelijks op dankbaarheid.
Ik betrap me ook sneller op negatieve gedachten en zie sneller hoe het komt. Na jaren van negatief denken zie ik nu de waarde van positief denken in en durf nu meer te vertrouwen op het positieve. Voorheen was ik meer geneigd alles vanuit het negatieve te beredeneren.
K.N.