Testimonials

Over Dru Yoga lessen:

Na bijna 10 jaar Dru Yoga bij Bernardine hoef ik eigenlijk niet meer te zeggen dan: Doen, het is heerlijk! Als je dan toch vraagt waarom: Dru Yoga biedt mij soepele spieren, nieuwe energie en inspanning op een licht uitdagend level en altijd binnen de grenzen van je eigen lijf. En niet te vergeten: muziek! Ik hou van muziek en dit is echt de toegevoegde waarde van Dru voor mij. Dankzij yoga weet ik vaak precies wat mijn lijf me wil vertellen en dat helpt me een gezonde levensstijl aan te houden. Het effect van de diepe ontspanning aan het eind van de les werkt zowel fysiek als mentaal stevig door in de rest van mijn week. De lessen van Bernardine bieden mij: vrolijkheid en een boel humor; er mag gelachen worden, verbondenheid, spiritualiteit gericht op de dagelijkse praktijk, lekker down to earth en vrij, en tot slot leuke en gezellige medeleerlingen!
C.v.B.

Meer Dru Yoga testimonials lezen >

Over Dru Yoga DVD:

Ik ben erg enthousiast over je dvd! Ik heb je dvd gekocht omdat ik de laatste periode niet mee kon doen met je lessen. Ook thuis doen de oefeningen mij erg goed. Het fijne van de dvd vind ik dat ik mijn yoga sessie zo lang kan maken als ik wil. Voordat ik naar mijn werk ga doe ik regelmatig alleen de activatie bijvoorbeeld. Je hebt een fijne stem en geeft heldere instructies. De omgeving waarin je hebt opgenomen is mooi en de muziek is plezierig. Ik vind vooral de oefeningen fijn want daardoor voel ik mij meer verbonden met mijzelf en dat heeft als resultaat dat ik mij krachtig en positief voel.
Binnenkort ga ik voor een paar maanden op reis en ik ga de meditatie, oefeningen en diepe ontspanning op mijn mp3 speler zetten zodat ik overal kan relaxen.
R.K., beroep fysiotherapeut en student haptotherapie, Utrecht.

Meer Dru Yoga DVD testimonials lezen >

Over De Passietest

De Passietest was inspirerend! Ik wilde helder krijgen wat voor mij nu het belangrijkste is. Het heeft me concrete doelen en aandachtspunten opgeleverd. In twee sessies van twee uur heeft Bernardine me heel mooi en deskundig geholpen in het proces om mijn passies concreet te maken.
J.v.S.

Meer Passietest testimonials lezen >