Passietest testimonials

1-op-1

Testimonial van L.F.:

Hoi Bernadine, Ik wilde je na zo’n 1,5 jaar even een bedankje sturen voor je hulp, adviezen, luisterend oor, maar vooral richting! Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, en ik heb het idee lekker bezig te zijn!!!! Sinds februari een hele leuke nieuwe baan! Heel wat anders, maar geeft me enorm veel energie.
Afgelopen week sprak ik een vriendinnetje en moest in 1x aan je denken (ik heb haar je website gegevens doorgestuurd). Dat voor mij een combinatie van Mindfullness en het doen van de passietest bij jou me wel een doorbraak heeft gegeven! Daarvoor wil ik je bedanken! Groeten, L.F.

Testimonial van M.M., Landschapsarchitect, Utrecht:

De Passietest heeft me geholpen de langspeelplaat van mijn negatieve gedachten, waar ik al een tijd mee bezig was, te herkennen en me werktuigen gegeven om dit sneller te laten stoppen. Daarnaast was het hoog tijd om stil te staan bij wat mij nu echt blij maakt en om mezelf positieve aandacht te geven. Het heeft me een gevoel van vertrouwen in de toekomst opgeleverd en een aantal concrete punten om aan te werken. Bernardine is een hele fijne enthousiaste persoon, die door haar verhalen te delen je inzicht geeft in hoe je zelf in situaties handelt en dat wat je meemaakt deel is van een proces van introspectie en groei waar iedereen doorheen gaat. De sessies hadden plaats in haar tuinhuis wat een mooie rustgevende plek is, even weg van de hectiek van de stad.

Testimonial van Top-Sporter uit Utrecht:

Ik zat met een belangrijke keuze tussen topsport en (top)studie/maatschappelijke carrière. Ik durf nu voor mijn passie te gaan omdat ik weet hoe belangrijk deze voor me is. Wat later ook nog kan doe ik later. De Passietest 1op1 sessies bij Bernardine waren verhelderend en een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist, maar voorheen niet 1,2,3 kon opschrijven/benoemen. Door duidelijkheid te hebben over wat ik wil heb ik nu een versterkt verlangen: Helderheid over je passies gooit olie op het vuur van jouw leven!

Testimonial van J. de J., Recruiter, Amsterdam:

Het probleem was dat ik graag een nieuwe baan wilde, maar niet goed onder woorden kon brengen waarom ik die baan wilde. Ik koos daardoor telkens voor banen onder mijn niveau. Bernardine heeft er voor gezorgd dat ik weer scherp werd en dat ik mijn focus terug kreeg. Tijdens het proces hebben we veel gelachen. De passietest heeft me weer in laten zien dat je vooral op het positieve moet focussen en dat heeft er voor gezorgd dat ik binnen een week een baan heb gekregen in de richting die ik op wil.

Testimonial van E.v.R.:

Ik vond de Passietest 1op1 Top! Het belangrijkste wat ik heb geleerd is mijn droom HELDER krijgen. Het heeft me een strandhuisje opgeleverd! Een 2e huisje waar ik van droomde! Top, top, top! IK KAN HET! Steeds zeg ik tegen mezelf “IK KAN HET” Ik heb nu ook mijn hardloopkleding aangetrokken en ga zo joggen samen met mijn hond. IK KAN HET!!!! DANKJEWELDANKJEWELDANKJEWEL voor het helder overbrengen van de passietest….

Testimonial van F.v/d.Z.:

De Passietest vond ik heel inspirerend. Ik wilde me vooral bewuster worden van wat ik wil. Hierdoor kreeg ik zin in de rest van mijn leven. Ik werd me meer bewust van wat ik nu echt belangrijk vind en waar ik nu aandacht aan wil geven. Het heeft me helderheid, richting en focus gegeven. Ook ben ik meer open om de dingen die op mijn pad komen te zien als mogelijkheden, aanwijzingen of kansen. Ik heb door de passietest veel energie en vertrouwen gekregen in de mogelijkheden die er zijn. Met jou werken is heel fijn: Je treedt mensen open tegemoet. Heel fijn dat je iedereen oké vindt zoals die is. Je bent niet oordelend en stopt mensen niet in een keurslijf. Je bent grappig, gezellig en luchtig zonder dat je af doet aan de inhoud. Bij jou heb ik nog nooit het gevoel gehad dat je verder zou zijn of beter dan wij. Dat vind ik heel plezierig.

Testimonial van K.N.:

Dankzij de passietest heb ik nu een richtlijn. Ben nu veel meer gefocust op een bepaald doel. Het definiëren van de passies was het meest belangrijk voor me. Voor de passietest was ik erg onzeker. Als ik geen zin voelde om bezig te zijn met mijn werk als kunstenaar was ik erg bezig met de symptomen, hoe komt dat nou? Gaf veel negatieve aandacht aan wat niet goed ging in mijn leven. Nu kijk ik meer naar het doel, naar het pad dat ik wil bewandelen. Ik heb me naar aanleiding van de 2e sessie van de passietest voorgenomen om dagelijks aandacht te geven aan waar ik dankbaar voor ben in het leven. Het is niet altijd makkelijk, soms lijkt het leven me op allerlei manieren te testen. Het feit dat ik nu meer focus op mijn passie en een richting en doel voor ogen heb vind ik fijn, het heeft me energie gegeven. Ook ben ik nu minder onzeker over het pad dat ik bewandel. Het is fijn om op een positieve manier met mijn passies bezig te zijn en met andere ogen naar de wereld te kunnen kijken. Ik focus nu dagelijks op dankbaarheid. Ik betrap me ook sneller op negatieve gedachten en zie sneller hoe het komt. Na jaren van negatief denken zie ik nu de waarde van positief denken in en durf nu meer te vertrouwen op het positieve. Voorheen was ik meer geneigd alles vanuit het negatieve te beredeneren.

 4 business

Testimonial van Loes Janssen MSc www.erf-goedadvies.nl/welkom:

De passietest 4 business door Bernardine van der Horst heeft me enorm geholpen om te focussen op het doel van Erfgoed advies, namelijk “het inspireren met de historische identiteit van het landschap”. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn ideeën geconcretiseerd zijn en bij elkaar gebracht in 1 visie die past bij mij en bij mijn bedrijf. Ik heb nu helderheid in waar ik voor sta met mijn bedrijf. Dit geeft me een gevoel van zekerheid; ik ben op de goede weg!

Ik kwam bij Bernardine op het moment dat ik besloten had om voor mezelf te beginnen als zelfstandig adviseur. In mijn vorige baan had ik een eigen visie ontwikkeld over hoe ik graag met mijn klanten wilde omgaan. Helaas kon ik dat binnen het bedrijf waar ik toen werkte maar moeilijk uitdragen. Ik heb toen afscheid genomen en heb van de ene op de andere dag besloten om zelf een bedrijf op te richten. Dat was spannend en best lastig, ik moest echt zoeken naar mijn zelfvertrouwen. Ik had een heleboel ideeën en opeens ook tijd om die ideeën uit te werken. Al die ideeën bleven echter in mijn hoofd ronddraaien en ik kon er lastig structuur in aanbrengen. Ook kon ik moeilijk het onderscheid maken tussen wat ik zelf echt wilde en wat anderen mogelijk van mij verwachtten. Dat gaf me een stuurloos gevoel.
Bernardine heeft me goed door de PT4B begeleid. Ze is oprecht geïnteresseerd in mijn ideeën, ook al is het voor haar een onbekende wereld. Ze denkt fantastisch mee.
De PT4B heeft me enorm geholpen om al die ideeën te rangschikken en er een bedrijfsvisie uit te destilleren. Dit geeft richting aan mijn werkzaamheden. Ik heb als het ware de gevoelens en ideeën die ik had om kunnen zetten naar concrete acties. Ik weet nu waar ik voor sta en dat geeft me zelfvertrouwen. Het geeft me ook een goed gevoel dat ik nu ook in mijn werk volledig kan richten op mijn passies. Zo blijf ik ook in mijn werk dicht bij mezelf en kan ik het beste van mezelf geven. Het was ook erg grappig om te merken dat mijn ‘core’passies heel dicht bij de passies liggen die ik in de ‘normale’ passietest bij Bernardine heb gedefinieerd. Ik ben ook heel blij met de slogan die we samen bedacht hebben. Ik gebruik hem op mijn website en als ik mensen heel kort moet vertellen wat ik doe. Het werkt fantastisch!

Testimonial van C.v.D., Utrecht:

Ik was op zoek naar een focus om van daaruit stappen te zetten in het opzetten van mijn eigen praktijk. Met Bernardine de Passietest 4 Business sessie voor solo entrepreneur doen was inspirerend. Ik heb hierdoor helderheid gekregen waar ik uiteindelijk naar toe wil, maar ook ook losgelaten in welk tempo of wanneer ik daar uit wil komen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik mijn focus mag houden op wat goed voelt en vervolgens los mag laten. Dit heeft me een gevoel van vertrouwen opgeleverd.