DVD testimonials

Testimonial van Helen:

De Dru Yoga dvd van Bernardine is voor mij echt een uitkomst. De bestanden staan op mijn iPod en deze neem ik echt overal mee naartoe. Zo heb ik Bernardine altijd bij me! Ze gaat zelfs mee op vakantie of in het vliegtuig. Dan ontspan ik me met een meditatie of een diepe ontspanning en kom ik relaxed aan.

Testimonial van M.W., Zwolle:

O, o, o wat ben ik blij met de dru yoga cd en dvd van Bernardine van der Horst (www.heartalignment.com)! Van de dvd heb ik de oefeningen kunnen leren en met de cd kan ik ze in de tuin doen. En dru yoga is zo’n fijne vorm van yoga, zo zacht en toch krachtig en zo positief…de dvd is zo duidelijk, de teksten zijn zo goed, het tempo is helemaal perfect en je hebt een fijne stem. Ik ben door vermoeidheid voor een groot deel aan huis gebonden en daarom is dit een heel fijne oplossing voor mij. L.T., Bilthoven
Dank je wel voor de mooie DVD/CD. Het is echt genieten!

Testimonial van Martijn, Sittard:

Als student aan de Dru Yoga docentenopleiding in Nederland heb ik veel aan de DVD van Bernardine gehad. Vooral tijdens de voorbereiding van mijn examen heb ik EBR 3 veelvuldig gedaan en heb ik gemerkt hoe goed de houdingen, specifieke posities en kleine details in beeld komen en worden aangereikt. Daarnaast is de rust en kracht die Bernardine uitstraalt erg prettig en leidt haar stem je moeiteloos door het geheel. De DVD is zeker een aanrader voor iedereen die net begint met Dru Yoga of al een gevorderde is.

Testimonial van Miriam:

De DVD van Bernadine staat op mijn I-pod en reist overal mee waar ik heen ga. De oefeningen geven mij rust en kracht op momenten dat ik het hard nodig heb (bijvoorbeeld bij angstige gedachten ’s nachts). De dru yoga oefeningen kan ik zo ook buiten ervaren op een heerlijk rustig strand in Griekenland bijvoorbeeld met uitzicht op een helder blauwe zee. Helemaal top dus, zeker een must have!

Testimonial van Marieke:

Op mijn reis in Australië ontmoette ik veel bijzondere mensen, van wie ik ook steeds weer afscheid moest nemen. Nu ben ik daar niet zo goed in en ik was dan ook heel blij dat ik de dvd op mijn mp3 speler had meegenomen. De yoga hielp me om niet te lang in het afscheid te blijven hangen, maar me weer open te stellen voor de mooie nieuwe ervaringen. Met de dvd kan ik yoga doen, op de momenten dat ik daar het meest behoefte aan heb. Zo merk ik nog sterker het effect van de yoga. Of het nu even tot rust komen is na een hectische dag met de Activatie en Ontspanning, of de hele les op een vrije avond die ik anders voor de buis zou doorbrengen. Het geeft me rust, troost en kracht.

Testimonial van Machteld:

Jouw DVD is yoga altijd en overal bij me. Bernardine ‘is’ yoga en ik kan jullie samen altijd meenemen op mijn iphone. En zo is yoga overal en altijd mogelijk (Zelfs al doe ik het niet, ik weet dat ik de mogelijkheid heb. Ik ervaarde disbalans in mijn leven en wilde op elk mogelijk moment yoga kunnen doen. De DVD is plezierig om in je eentje te doen. De combi van muziek en oefeningen is fijn en voelt vertrouwd door de wekelijkse lessen die ik volg bij Bernardine. Het helpt me om uit mijn hoofd in mijn lichaam te komen en mijn hart te openen. Daardoor ervaar ik meer balans waardoor ik beter en krachtiger reageer op situaties. Jouw DVD is een kadootje:-)

Testimonial van A.T., Utrecht:

Ik wilde je even laten weten dat ik groot fan ben van je dvd. Ik heb alles op mijn mp3 speler gezet en doe nu overal yoga (zelfs ‘de boom’ naast de toren van Pisa :-). De meditatie en diepe ontspanning zijn ook heerlijk voor in de trein.

Testimonial van S, Bilthoven:

Lieve Bernardine, ben zo blij met je dvd!! Ontzettend lekker om er de dag mee te beginnen in mijn vakantie…

Testimonial van P. B., Nieuw Vennep:

Onlangs jouw DVD gekocht en ik wilde je graag mijn complimenten geven. De oefeningen zijn thuis heel goed te doen en vooral de ontspanningsoefening is zalig om te doen als je het heel druk hebt gehad of even een tijd voor jezelf nodig hebt. Alleen jammer dat je je ogen dicht hebt want de beelden zijn zo mooi! :-).De beelden zien er prachtig uit. Ben er heel blij mee en kan op deze manier ook Dru Yoga thuis beoefenen.

Testimonial van L. T., Bilthoven:

Ik wil je laten weten dat ik enorm blij ben met de video en cd en ze dagelijks gebruik. De video is heel erg duidelijk en het is prettig om de oefeningen ook in de tuin te kunnen doen met mijn I-pod. Je maakt mijn wereld hiermee een stukje mooier!

Testimonial van M.v.M., Utrecht:

Ik kijk je yoga-dvd nog regelmatig trouwens en doe dan met name de vitlaity-sequence, echt fijn!

Testimonial van A. v. B., Bosch en Duin:

Heb zojuist yoga met je gedaan, via jouw DVD en de Mac. Heerlijk! Had ik even nodig. Hartelijk dank voor al het werk dat je in de dVD hebt gestopt. Je DVD gaat overal mee op reis.