Dru yoga & Meditatie


Dru YogaDru yoga werkt!
Je vrolijk voelen, uitgerust en vol energie. Oftewel, lekker in je vel. Beoefening van Dru Yoga wérkt. Al door één les in de week ervaar je dat het een uitstekende manier is om te ontspannen en je vitaliteit te bevorderen.

     
Vloeiende bewegingen zorgen dat energie vrijer stroomt en je zowel fysiek als emotioneel meer in balans komt. Door zachte en krachtige oefeningen af te wisselen voel je je meer ontspannen, meer zelfverzekerd en breng je rust in je hoofd. Dru Yoga werkt specifiek met de kracht van het hart. De lessen op muziek zijn licht en vrolijk én hebben diepgang.

Dru yogalessen van Bernardine
Mijn Dru yogalessen zijn vooral gericht op young professionals, met name vrouwen uit de omgeving Utrecht. Natuurlijk zijn ook mannen en mensen van andere leeftijden van harte welkom. De lessen zijn vrolijk, helend en leerzaam. Tijdens de lessen deel ik spirituele wijsheden en moedig je aan jezelf te zijn. Ik geef vier dagen in de week les op verschillende locaties in Utrecht. Bekijk het lesrooster. Je bent van harte welkom voor een proefles!

Eeuwenoude Indiase traditie
Dru Yoga komt voort uit een eeuwenoude Indiase traditie en is generatie op generatie doorgegeven. Deze vorm van yoga doceert Dru worldwide al meer dan 25 jaar in verschillende landen van de wereld. Dru Yoga is gebaseerd op vloeiende bewegingen, unieke bewegingsreeksen, visualisaties en gecontroleerde ademhaling. Het is een zachte, maar tegelijkertijd krachtige vorm van yoga en geeft je vitaliteit en brengt je in balans.