Read More Testimonials

Hoi Bernardine,

Ik wil je graag een update geven over hoe het met me gaat sinds de Passietest Workshop bij je heb gevolgd in januari dit jaar.

De Passietest die ik bij je geleerd en gedaan heb, heeft me enorm geholpen. Ik ben erdoor begonnen prioriteiten te stellen. Prioriteit nummer 1 was om alle oude ‘crap’ van mijn verleden verwerkt te krijgen en gelukkig en gezond te zijn. Dat is gelukt. Ik heb me door de passietest en door jou inspiratie weer gericht op wat belangrijk is in het leven. Lees de volledige dankbrief ….

Mijn intuïtie was ook goed: NLP is een overweldigend succes voor me geworden, en het wordt steeds leuker. In Maart heb ik een intensieve NLP practitioner opleiding gedaan, en tijdens en sindsdien is het allemaal heel snel gegaan. De overgrote meerderheid van mijn beperkende overtuigingen heb ik omgezet naar overtuigingen die me versterken en in staat stellen geweldige dingen te doen. Ik voel me beter en gelukkiger dan ooit tevoren. Ik ben geworden wie ik ben. Ik werk nu veel met de kracht van mijn onbewuste.

Ik heb zo ontzettend veel vaardigheden ontdekt die ik onbewust al had, maar met mijn bewuste blokkeerde of niet wilde zien… Het is echt ongelofelijk, Bernardine. En jij hebt geholpen dat mogelijk te maken. Dankjewel daarvoor.

Ik sta nu veel relaxter in het leven nu ik vertrouw op mijn onbewuste. Ook heb ik geen negatieve overtuigingen meer op het gebied van de liefde.

Op het moment ben ik nog volop aan het solliciteren, en dat gaat heel erg de goede kant op. Ik kom steeds verder in allemaal selectieprocedures van uitzendbureaus. Mijn ‘hoofd’-baan wordt intercedent van een uitzendbureau, en mijn ‘bij-‘ baan (maar wel de baan waar ik de meeste vaardigheden in verwerf, steeds verder in groei en die op de lange termijn het belangrijkst wordt) is NLP coach.

Ik coach nu al middelbare scholieren die de overtuiging hadden dat ze dyslexie hadden of die weinig zelfvertrouwen hadden. Het is geweldig om te zien hoe snel ze vooruit gaan en hoe snel je mensen kunt helpen om positieve veranderingen door te voeren, als ze het zelf willen. Dit was eigenlijk de motivatie waarom ik docent werd, en nu weet ik dat ik die als NLP coach kan waarmaken: kinderen/adolescenten/volwassenen die bijv. een moeilijke jeugd of een lastige periode hebben gehad, of problemen hebben, begeleiden, inspireren en verder helpen. En mensen helpen die dingen te overkomen die ze als beperkend ervaren.

Jij hebt geholpen om dit allemaal mogelijk te maken.

Liefs en eeuwige dank,

Arjan T.