Creëer jouw ideale leven!

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Nee, niet dat van je vriend of wat je ouders van je willen. Jouw leven!

hart en meloen

Bepaal zelf je leven

Je vindt alleen geluk in je leven als je jezelf kunt zijn. Probeer je iemand anders te zijn, dan voelt dit niet goed. You be you. Of je dromen nou groot of klein zijn. Als jij gelukkig wordt van een kopje thee met uitzicht op je tuin is dat net zo goed als dat je een succesvol zakenvrouw wilt zijn. Belangrijk is dat je zelf bepaalt wat je wilt creëren. Het zetten van een intentie is het halve werk. Formuleer deze positief. Schrijf je intentie zo op dat deze een positieve emotie oproept.

Het universum wacht op jou

Jammer genoeg nemen veel mensen hier niet de tijd voor. Ze denken niet na over wat ze zelf willen. Sommigen zijn zich niet eens bewust van het belang. Anderen wachten tot het universum aangeeft wat hun levensdoel en dromen zijn. Terwijl het universum juist wacht op jou! Als jij bepaalt wat je wilt, kan het universum je dat geven.

Boodschappenlijst of verlanglijst des levens?

Je bent geboren met de volledige vrijheid te kiezen. Jij bent de schilder die bepaalt hoe het canvas van jouw ideale leven eruit ziet. Soms vertonen mensen uitstelgedrag en denken ze niet na over deze vraag. Pfft, te moeilijk. Het is nu eenmaal makkelijker je boodschappenlijstje samen te stellen voor de supermarkt, dan je lijst van verlangens voor je leven.

Maak een keuze vanuit je hart

Heb je de moeite genomen en een verlanglijst opgesteld? Focus dan niet op alles tegelijk, dan versplintert je aandacht. Misschien kun je wel wat hulp gebruiken om helder te krijgen wat je wilt. Waarom doe je niet mee aan de passietest? Doorloop samen met mij de test en kies bewust je top-5 passies: wat nu het belangrijkste is voor jou. Als passietest facilitator zie ik wanneer je twijfelt, in je hoofd gaat zitten of beperkingen voor jezelf opwerpt. Ik kan je helpen een keuze te maken vanuit je hart!

Wil je weten hoe ik zelf een keuze vanuit mijn hart maakte? Kijk dan dit filmpje: https://youtu.be/qoMytOeIE5k