Passie & Law of Attraction

 

Al vaak heb ik het gezegd en ik blijf erop hameren: als je leeft vanuit je passies geeft dat een enorme energieboost! Jouw aandacht is dan gericht op dat wat vreugde en vervulling geeft en daarmee zend je positieve energie uit. Je bent in een ‘staat van zijn’ waarbij je een vibratie afgeeft met een hoge frequentie.

Energievibratie

Emoties verraden het niveau van jouw energievibratie. Als je blij en dankbaar bent, met waardering voor het leven, voor anderen en voor jezelf trek je goede ervaringen aan. Maar ben je moe of raak je anderszins uit balans, dan gaat je energievibratie omlaag. Positief denken is moeilijker. Je bent niet in tune met het universum.

Luister naar je emoties

Wanneer je op dat moment iets voor elkaar probeert te krijgen, blokkeer je de natuurlijke stroom van het universum. Je sluit jezelf af voor het ontvangen van overvloed. Luister naar dit signaal. Zorg goed voor jezelf en behandel jezelf liefdevol.

Als je lekker in je vel zit, gepassioneerd bezig bent en jezelf kunt zijn, creëer je geen weerstand. Je staat open voor de stroom van welzijn vanuit het universum. Je ontvangt inspiratie, creatieve ideeën, wijsheid, oplossingen en overvloed in allerlei vormen.

Houd je energie hoog

Volgens de Law of Attraction komt wat je uitstraalt bij je terug als een boemerang. Ben je gepassioneerd, dan ben je als een magneet. Wil je overvloed ervaren? Houd je energie dan zo hoog mogelijk. Hoe? Door positief aandacht te geven aan wat je wilt. Je energievibratie gaat dan onmiddellijk omhoog. Het is daarom belangrijk positief over jezelf te denken. Zeg tegen jezelf dat je het kan. Durf om hulp te vragen. Vraag het universum jou manieren te laten zien om te komen waar je wilt zijn.

Jij kiest waar je aandacht aan geeft

En weet dat jij de keuze hebt. Jij kiest elk moment waar je aandacht aan geeft. Zie je gebrek of zie je overvloed in je leven? Geef je jezelf een miserabel gevoel of ben je vol waardering?

Nelson Mandela kreeg steun en inspiratie door de woorden van het gedicht Invictus:

I am the master of my fate
I am the captain of my soul 

Je bent geen slachtoffer, tenzij je jezelf vertelt dat je slachtoffer bent. Kijk naar je eigen leven en ontdek de waarheid van dit statement. Gebruik jouw manier om je goed te voelen.